Ondertussen zitten de eerste week training erop voor Dames 1 en de Heren gingen van start begin augustus. In alle stilte stomen Jeroen en Dries hun ploegen klaar, maar wie al eens een kijkje is gaan nemen op de trainingen zal het met ons eens zijn dat er keihard gewerkt word. 

H1 2017 2018

 

Wij kunnen jullie ook alvast meegeven dat we uit de ziekenboeg hebben vernomen dat de operatie van Jeroen Oprins succesvol is verlopen en dat hij weldra ook de trainingen zal hervatten. Bij de dames heel wat nieuwe gezichten, maar de "oud gedienden" zullen de newsters wel snel helpen bij de integratie en het leven als Amigo :-)

D1 2017 18

 

Het passen van de kledij is afgelopen week gebeurd, dus weldra kunnen we jullie de officiële ploegfoto's voorstellen, voor wie zelf nog kledij wil bestellen neem gerust contact op met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Graag herinneren we jullie ook nog even dat je nog tot donderdag kan inschrijven voor de jaarlijkse Barbeque en dat er na het eetfestijn ook nog de demo wedstrijd is van onze Heren 1 tegen RSR Walfer uit luxemburg. Voor velen de moment voor een meet and great met onze nieuwe spelers en een chit chat met de oud gekenden.

Voor de inschrijving kan je via het online formulierhttps://goo.gl/forms/dnJl1GwlBTkp3ryi2 ) , via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

Zaterdag 26 augustus is het zover, terwijl vele ploegen dan reeds bezig zijn met trainen, blijft dit toch min of meer de officiële kick-off voor het aanstormende nieuwe seizoen. De dag start met het divisie/provinciale tornooi van Amigos-Van Pelt waarbij onder meer Amigos H2,H3 en H4 aan de stag gaan tegen Tielt, Oxaco, Lint , Mendo, Ename en Zonhoven. En vanaf 17.30 staat de jaarlijkse Kermis Barbecue onder leiding van grootchef Willy (Global Catering) op het programma.

Voor de gelegenheid zijn er 2 menu's beschikbaar

  • Groot Menu (saté, worst, kipfilet & steak) aan 15 €/PP
  • Klein Menu (saté, worst & kipfilet) aan 13 €/PP

Voor beide formules zijn er massa's gezonde groenten, bijgerechten en sausjes inbegrepen.

Inschrijven kan via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. , het inschrijvingsformulier uit het info boekje of bij voorkeur via het online inschrijvingsformulierhttps://goo.gl/forms/dnJl1GwlBTkp3ryi2

Om de avond te sluiten staat er nog een galawedstrijd op het programma en uiteraard ook afterparty :-)

BBQ Sate

In september zal de maand van de sportclub in het teken staan van Gezinssport. Sport Vlaanderen, het vroegere Bloso heeft aan ScabaZoe gevraagd om mee te werken aan de promotiecampagne vanwege het specifieke aanbod van Scabazoe (mix van G-sport met broers,zussen,ouders, ...). In functie hiervan zullen op 14 juli opnames gemaakt worden voor een promotiespot. (Nationale TV zenders).

Gezinssportvlaanderen

Deze opnames zullen doorgaan in en rond de Amigos-Van Pelt Arenaop vrijdag 14 juli van 18.00u tot 21.00u.

Volgende sporten zullen aanbod komen 

  • Estafette met de sportsprinkels
  • Zitvolleybal
  • Indoor (of outdoor afhankelijk van het weer) kubb
  • Badminton.

Uiteraard staan deze activiteiten ook open voor alle Amigos & Amigas zodat er een talrijke opkomst is voor de opname van de promotie spot. Je ploeg genoten optrommelen is dus de boodschap ! :-)  Voor alle deelnemers zal Scabazoe zorgen voor een drankje, frietjes en curryworst zodat de gebruikte energie meteen kan aangevuld worden en uiteraard maak je kans op eeuwige roem in de uiteindelijke TV-spot.

Zitvolley1

Om een inschatting te maken van de nodige frietjes & curryworsten vragen we wel om even een kort mailtje te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0474.97.16.45 (Marc Somers)

Samen met Scabazoe kijken we al uit naar een massale opkomst !

Beste Amigos & Amigas,

Onze voorzitter heeft de vraag gekregen of wij, als club, willen komen tappen op de braderij te Schoten. Dit is een zeer lucratieve activiteit om een extra centje in de clubkas te krijgen!

En wie in het verleden al eens mee komen helpen is op zo’n activiteit weet dat dit heel aangenaam kan verlopen en dat dit de band tussen de verschillende Amigos-leden alleen maar kan versterken.    In het verleden boden wij zo bvb. onze diensten aan op de parkavonden in Halle en op de nacht van Maes in Pulle. “Werkendag”, maar “vollen bak” ambiance en een prima sfeertje gegarandeerd.

Deze braderij gaat door van vrijdag 23/6 tot en met zondag 25/6. Wij nemen de stand van Schoten SK over, die niet aan voldoende helpers geraken.  Raoul Gagelmans levert daar de drank en dat is ook onze Amigos-brouwer, dus ’t bier en (fris)drank gaan we zeker lusten. ;-)

 HelpingHand

De juiste tap uren moeten we nog doorkrijgen van de gemeente Schoten, maar voorlopig hebben we al volgende gegevens :

Wij bemannen daar de tapwagen van Gagelmans en in de Kwadro tent kunnen we enkele tafels en stoelen zetten.

Vrijdag start men vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur.

Zaterdag is de stand normaal open van 10.00 uur tot 22.00uur en zondag rond de middag tot 20.00 uur.

Wij voorzien tappers in de tapwagen en personen voor de jetons. Voor de helpende handen voorzien wij ook een Unieke Amigos T-Shirt !

Dus als jullie 1 of meer van deze momenten vrij zijn en de club een hart (euro ;-)) onder de riem willen steken, laat dan gerust iets weten via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via PM op http://www.facebook.com/AmigosArena

 

Misschien is het wel leuk om met enkele ploeggenoten, spelers, ouders, enz…. af te spreken en er samen in te vliegen?

Hopend op een “massale” respons én opkomst,

Vriendelijke groeten,

Bestuur Amigos

Go to top