MU17bkk

JU13bkk

MU19bkkAMIGOS heeft er in het Waalse Gembloux een geslaagd kampioenschapsweekend opzitten.

JU 13 haalde een zilveren medaille en miste de hoofdprijs op enkele puntjes na (16-14 in de Tie Break die beslissend was).  De eerste ontgoocheling mag snel plaats maken voor fierheid over de prestaties van het afgelopen jaar: Vlaams Kampioen, Kampioen, Beker van Antwerpen en Beker van Turnhout. De eerste plaats ging naar Volley Haasrode Leuven

MU 19 is eveneens vice-Belgisch kampioen geworden in een zeer sterk bezette competitie met een overtal aan  speelsters uit de nationale reeksen .  Tchalou haalde hier de eerste prijs .  Ook een geslaagd seizoen voor de MU19-bekerploeg met op hun palmares: de Champions League en de Beker van Antwerpen.

MU17 moest op zondag aan de bak.  Het begon met een valse noot door met 2-1 te verliezen van Tongeren.  3 van de 4 ploegen waren echter sterk aan elkaar gewaagd, en voor aanvang van de laatste match van het tornooi (Amigos-Tchalou) kon zowel Tchalou, Tongeren als Amigos nog Belgisch Kampioen worden. Onze meisjes wonnen na een spannende 3 setter. Het was na afloop nog minuten wachten tot de eindtelling uitsluitsel bracht.  Resultaat : AMIGOS BELGISCH KAMPIOEN met 3 gemaakte punten meer dan Tongeren en 4 meer dan Tchalou.  Van spanning gesproken. Het palmares van deze ploeg: BELGISCH KAMPIOEN, Champions League , Kampioen, Beker van Antwerpen en Beker van Turnhout.

Tijdens deze twee dagen werden onze ploegen weer ondersteund door een trouwe, grote en luidruchtige supportersbende, ze hielpen de spelers/speelsters door de moeilijke momenten heen en zorgden voor een extra positieve vibe als het goed ging : MERCI

De technische omkadering van de ploegen zorgde met een perfecte voorbereiding dat iedereen in de best mogelijke omstandigheden aan de start van de wedstrijden kwam:  MERCI.

Staf JU13: Steven Caris, Stijn Van Looveren, Rudi Matterne

Staf MU17: Jeroen Rymen, Fons Anthonis, Robin Blondeel, Maarten Adriaensen

Staf MU19: Robin Blondeel, Jeroen Rymen, Maarten Adriaensen

Sinds begin dit jaar is Amigos-Ven Pelt een trooper beweging ;-) Ondertussen hebben ook al een aantal leden en mensen die Amigos een warm hart toedragen aankopen gedaan via trooper maar toch doen we nog graag even een oproep naar onze leden en sponsors om hun online aankopen te doen via http://trooper.be/amigos

Via deze weg hebben we momenteel een dikke 150 € extra sponsorbudget bij elkaar geraapt, onder het motto alle beetjes helpen en het kost niets extra enkel een extra muisklik :-)

Sponsors waarvan wij weten dat ze hun aankopen online doen zijn Kwadro, Sportmed, Global Catering en AquaNet. 

trooper may2018

De jaarlijkse afspraak in sporthal Technico voor de finales van de Beker Van Turnhout kleurde in het Weekend van 1 mei voor een groot deel Geel/Blauw bij de jeugd.

Nadat de MU17 meisjes op zaterdag de eerste beker naar de Van Pelt Arena brachten deden de jongens daar op dinsdag nog een flinke slok bovenop.   Alle finales waarvoor jeugdploegen van Amigos zich plaatsten werden winnend afgesloten.

Een dikke proficiat aan spelers en trainers van:

MU17 / JU11 / JU13 / JU15/ JU17 / JU19

BVT MU17 OVERWINNING 

BVT JU11

 BVT JU13

BVT JU15

 BVT JU17

BVT JU19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 21 april haalt DJ Staf zijn CD's nog een keertje boven voor een eerste officieus kampioenenbal. Tal van onze ploegen kunnen zich reeds uitroepen tot kampioen of bekerwinnaar, terwijl er ook nog enkele ploegen zijn die een extra zetje kunnen gebruiken voor 1 setje binnen te halen en de kampioens titel.

Volgens de info die we momenteel beschikbaar hebben zijn volgende ploegen reeds klaar voor een eerste feestje :

Bij de jeugd MU17/3 en JU 13/1 die reeds kampioen zijn terwijl Zaterdag MU 17/1 de strijd aangaat tegen Wessel voor die kampioenen titel.

Bij de seniors zijn Heren 7 en 9 samen met dames 9 al aan het feest, terwijl Heren 5 en Dames 6 nog volop in titelstrijd zijn. Dames 8 heeft nog 1 setje nodig om de party te starten. 

Uiteraard nodigen we iedereen uit om na een seizoen volleybal de sociale banden even terug aan te halen en de nodige herinneringen van het seizoen op te disselen met vrienden/vriendinnen/ploeggenoten/broers/zusters/ouders/.... 

kampioen

Dus de place to be zaterdag  ..... Amigos-Van Pelt Arena !

Nieuwe Sponsors

Go to top