Het beloven weer drukke tijden te worden in de Amigos-Van Pelt Arena. Vrijdag 9/2 gaan we van start met een wedstrijd van onze Dames 1 tegen Lendelede. De wedstrijd zal voorafgegaan worden door een uitverkochte catering. Uiteraard roepen we ook al onze supporters op om aanwezig te zijn en onze Dames naar de overwinning en het bijhorende feestje te sturen.

Zaterdagavond treden de troepen van Robin De Bont, H1, aan tegen Maaseik met enkele Amigos oud gedienden (Jolan Cox & Stef Heyste), Maaseik bezig aan zeer sterke reeks, maar onze manschappen willen op hun beurt ook tonen dat ze het volleybal nog niet verleerd zijn.

Ook willen we nog even meegeven dat inschrijven voor de restaurantdag (16 en 17 feb) nog mogelijk is tot en met zondag. Voor deze gelegenheid toveren we de kantine van de Amigos-Van Pelt Arena om tot een heus restaurant en kan je kiezen uit enkele menu's aan 28 €. Inschrijvings formulieren zijn te vinden in de kantine of via mail inschrijven kan ook naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Met de opbrengst van deze dag worden de bussen naar Butchenbag betaald waardoor de kosten voor de deelnemers beperkt blijft tot verblijfskosten.

 Tot dit weekend !