Jartazi nieuwe kledingsponsor

Jartazi nieuwe kledingsponsor

VOC Amigos Van Pelt is fier om Jartazi voor te stellen als nieuwe clubsponsor voor de komende 3 seizoenen, te beginnen het seizoen 2020-2021.

Krachtlijnen partnership:

·      Onze club sloot een driejarig contract af met U4S (Unique4Sports) en het merk Jartazi. Alle ploegen van de club zullen gespreid over 3 seizoenen aantreden in een uitrusting van Jartazi. De wedstrijdtenues dragen het clublogo en de logo’s van de teamsponsors.

·      Dit partnerschip omvat de lancering van een webshop op onze site in samenwerking met het Qlub online platform waarop de clublijn en andere gerelateerde Jartazi kledij centraal wordt aangeboden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding, een gedeelte van elkeaankoop komt ten goede van onze club. De fysieke shop in de cafetaria blijft verder bestaan en ondersteunt de online aankopen met oa. pasmodellen.

·      Onze arena verandert van naam. Vanaf nu ben je welkom in de ‘Jartazi Arena’. Visueel zullen de nodige aanpassingen voor het nieuwe merk gebeuren. De Jartazi Arena blijft een plaats bij uitstek voor de volleybalsport, onze spelers van klein naar groot, onze fans en Jartazi events.

Claude Holvoet, voorzitter Amigos Van Pelt, We zijn verheugd en fier om met een topmerk als Jartazi dit partnership te kunnen aangaan. Na het bijsturen van onze sportieve werking vorig seizoen en het voortijdig stilleggen van de competitie dit seizoen door Corona, is dit een opsteker. We zijn blij dat een topmerk in onze toekomstplannen gelooft, nl. met eigen opgeleide spelers bij zowel heren als dames en op eigen kracht aansluiting behouden bij de top in België. We kijken er naar uit om die plannen en tal van andere B2B-acties in onze Jartazi Arena waar te maken. Samen maken we hier een succesverhaal van. We willen daarnaast ook zeker Jako bedanken voor de jarenlange samenwerking met onze club.”

Philip Ploegaerts, managing director Jartazi, “We bedanken Amigos Van Pelt voor het gestelde vertrouwen en de wijze waarop we ons als merk Jartazi samen met onze digital partner Qlub.com volop kunnen inzetten op de verdere uitbouw van onze indoor sportactiviteiten. We zijn ervan overtuigd dat door het partnership Amigos Van Pelt een serieuze boost gaat krijgen."

Persbericht Bestuur Amigos Van Pelt Sint-Antonius

29/06/2020

Contact: Claude Holvoet