Trainers update Heren A / Dames A

Trainers update Heren A / Dames A

Alhoewel we amper volleybal hebben gezien dit seizoen in onze Jartazi Arena, zit de club niet stil. Zoals steeds rond deze periode van het jaar, zijn we reeds bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

De club is trots om te melden dat ze het huidige trainersduo van onze Heren A kan behouden voor komend seizoen. Peter Speckstadt blijft dus de trainer/coach, Michael Lukaschek zal de rol van assistent op zich blijven nemen. Het Amigos bestuur heeft al het vertrouwen in dit duo, dat tijdens dit korte seizoen reeds heeft laten zien een goede tandem te zijn en een perfecte match met onze Heren A. De ploeg blijft ook zo goed als volledig samen. De volledige kern zal, zodra hij compleet is, ook voorgesteld worden.

Ook bij onze Dames A heeft de club niet stil gezeten. We kunnen dan ook meedelen dat er een nieuwe trainer/coach is voor volgend seizoen, namelijk Nico De Clercq, nog steeds bijgestaan door assistent Tine Verstraelen. Nico heeft al vele waters doorzwommen in de volleybalwereld en heeft bij verschillende LIGA clubs (Gent, Asterix, Michelbeke, ...) een verleden. De club is ook van dit duo overtuigd dat het een goede match kan zijn met onze jeugdige en talentvolle Dames A kern. Ook deze kern zal, zodra hij compleet is, voorgesteld worden.