Woordje van Heren A

Woordje van Heren A

Het zijn barre tijden, dat valt niet te ontkennen...

Wij vinden het bijzonder jammer dat het seizoen op deze manier tot z’n einde moet komen.

Eerst en vooral omdat Tim Hillen zijn carrière in het volleybal niet zal verlengen. Samen met hem vinden we het heel jammer dat hij geen afscheid kan nemen van het volleybal, de club en haar supporters.

Ten tweede hebben we een sterk parcours afgelegd met de gehele groep, we hebben getoond dat iedereen van dit team kan presteren op dit niveau. Een resultaat als de derde plek is meer dan verhoopt. Daarom is het jammer dat we die lijn niet kunnen doortrekken en een aantal teams thuis niet kunnen ontvangen om eventueel nog eens over de knie te leggen

Ten derde: onze legendarische feestjes. Graag hadden we dit seizoen nog zeker 1 keer samen met jullie geknald. Het seizoen wél deftig afsluiten. We mogen tevens niet vergeten dat de club gigantisch veel inkomsten misloopt deze laatste maanden. Het samenzijn stopt, maar de financiële kant van het verhaal stopt ook. Ook dat is te betreuren.

We richten de blik op volgend seizoen en we hopen echt dat we volgend jaar dezelfde opkomst van supporters en sympathisanten kunnen verwachten, misschien zelfs méér, om de club die extra boost te geven!

Wij gaan volgend seizoen alvast volle gas er tegenaan!

Bedankt aan iedereen, tot volgend seizoen, blijf ondertussen voorzichtig en zorg goed voor elkaar.

Heren A