Clubinfo

Lid worden?

Procedure aansluiting Nieuwe Leden

Lid worden in 3 stappen

  1. Je vult een gegevensformulier in. Deze gegevens nemen we op in het ledenbestand zodat we je altijd op de hoogte kunnen brengen van belangrijk nieuws.
  2. Je krijgt via de secretaris een aansluitingskaart (een licentie).
  3. Je zorgt er ondertussen ook voor dat je je lidgeld stort.

Wat doe je met de aansluitingskaart?

  • Je handtekent deze aansluitingskaart. Indien je jonger dan 18 jaar bent, dient ook één van de ouders/voogd mee te ondertekenen.
  • Je passeert met deze aansluitingskaart langs je dokter. Die zal op de achterkant een stempel en een handtekening zetten. Het betekent dat je medisch geschikt bent om volleybal te spelen.

Je bezorgt deze aansluitingskaart samen met een recente pasfoto terug aan de secretaris.

Verder afhandeling

De secretaris zorgt voor de verdere afhandeling. Hij zal je aansluitingskaart versturen zodat je lid wordt van de Vlaamse Volleybal Bond VVB. Je zal nadien een officiële aansluitingskaart krijgen. Door je aansluiting bij de VVB ben je ook automatisch verzekerd voor sportongevallen tijdens het volleybal.

Opgelet: Je bent pas speelgerechtigd als je voldoet aan twee voorwaarden;

  1. Je hebt een officiële aansluitingskaart / licentie nodig.
  2. Je hebt je lidgeld betaald.

Er is een proefperiode voorzien van één maand voor nieuwe spelers/speelsters. Voor deze proefperiode is er een aparte verzekering. Je dient alleen je naam en geboortedatum door te geven aan de secretaris. Na deze proefperiode start bovenstaande procedure.

Lidgeld

Je lidgeld is afhankelijk van leeftijd en reeks waarin je speelt. Deze info staat vermeldt op het gegevensformulier.

Gelieve het lidgeld te storten op het rekeningnummer 068-2199992-59 van Amigos.

Vermeld jouw naam en voornaam in de mededeling. Gehuwde vrouwen gebruiken hun meisjesnaam. Gelieve aparte betalingen uit te voeren indien je meerdere gezinsleden aansluit.

Ziekenfonds

Informeer bij je ziekenfonds naar eventuele tussenkomsten in het lidgeld en/of bij jeugdstages. Geef in te vullen formulieren af aan de secretaris. Die zal ze je later terugbezorgen.