Clubinfo

Lid worden?

Procedure aansluiting Nieuwe Leden

Lid worden in 3 stappen

  1. Je vult een gegevensformulier in. Je bezorgt dit document samen met een recente pasfoto (evt. digitaal in JPGFile) terug aan de secretaris.
  2. Via de Vlaamse Volleybalbond (VVB) ontvang je een mail betreffende de aansluiting, je bevestigt deze mail. Indien je jonger dan 18 jaar bent, dient ook één van de ouders/voogd mee te bevestigen. Je ondertekent het GDPR document en je bezorgt dit.
  3. Je zorgt er ondertussen ook voor dat je je lidgeld stort.


Verder afhandeling

De secretaris zorgt voor de verdere afhandeling. Je zal nadien een officiële aansluitingskaart krijgen. Door je aansluiting bij de VVB ben je ook automatisch verzekerd voor sportongevallen tijdens het volleybal.

Opgelet: Je bent pas speelgerechtigd als je voldoet aan twee voorwaarden;

  1. Je hebt een officiële aansluitingskaart nodig
  2. Je hebt je lidgeld betaald.

Er is een proefperiode voorzien van één maand voor nieuwe spelers/speelsters. Voor deze proefperiode is er een aparte verzekering. Je dient alleen je naam en geboortedatum door te geven aan de secretaris. Na deze proefperiode start bovenstaande procedure.

Lidgeld

Je lidgeld is afhankelijk van leeftijd en reeks waarin je speelt. Deze info staat vermeldt op het gegevensformulier.

Gelieve het lidgeld te storten op het rekeningnummer BE84 0682 1999 9259 van Amigos.

Vermeld jouw naam en voornaam in de mededeling, gehuwde vrouwen gebruiken hun meisjesnaam. Gelieve aparte betalingen uit te voeren indien je meerdere gezinsleden aansluit.


Ziekenfonds

Informeer bij je ziekenfonds naar eventuele tussenkomsten in het lidgeld en/of bij jeugdstages. Bezorg de in te vullen formulieren aan de secretaris (bakje in). De afgestempelde formulieren liggen in (bakje uit) de week later op de club zelf.