Clubinfo

Private Fitness

Private Fitness Amigos is geen ‘traditionele’ fitness. Mensen moeten, althans volgens onze visie, kunnen sporten/trainen waar, wanneer en hoe ze willen (en deze behoeften kunnen weinig fitnessclubs volledig invullen). De formule komt dus tegemoet aan de wensen en behoeftenvan vele ‘bewegingsgeoriënteerde’ mensen en zorgt voor betaalbare lichaamsbeweging, met (indien gewenst) een persoonlijke opvolging in een zeer ongedwongen sfeer.

Wat maakt Private Fitness uniek ?

Start en uitgangspunten: SportMed coaching. Iedereen heeft recht op een individuele, gepersonaliseerde coaching. Hiervoor doen we in de Private Fitness beroep op wetenschappelijk onderbouwde methodieken, die zijn onderzocht en goedgekeurd door het SportMed Instituut en dus het label ‘SportMed Approved’ dragen(www.sportmedonline.com).

Bij deze coaching wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, specifiek ontwikkelende technologieën, zonder echter te vervallen in trendgevoelige, vaak dure, ingewikkelde en overbodige gadgets.

De coaching wordt steeds verzorgd door een SportMed Certified Coach. De coaching is afgestemd op jouw behoeften en ambities. Jij bepaalt namelijk wat je wil bereiken, op welk tempo, wanneer, waar en hoe.

Onbeperkte openingsuren

De Private Fitness is 24/24-7/7 * beschikbaar voor haar leden.

* Met uitzondering van een 10-tal dagen per jaar wegens cateringactiviteiten.

Je kan er m.a.w. altijd terecht om te sporten/trainen! Elk lid van de Private Fitness ontvangt een speciale pas via welke je tijdens de periode dat het sportcomplex gesloten is, toegang kan verlenen tot de trainingsruimte.

Unieke opvolgmogelijkheden waarmee indoor, outdoor en zelfs sporten bij je thuis kunnen worden gecombineerd en netjes kunnen worden gedocumenteerd. De HeartRateCoach® en/of jouw persoonlijke site zorgen voor een permanente communicatie tussen jezelf en jouw coach. Wees niet ongerust, we spreken hier niet over een ‘Big Brother is watching you’ principe, maar over een gezonde communicatie tussen jezelf en jouw coach.

Inspanningen worden beloond !

In de Private Fitness wordt jouw goede inzet beloond. Jouw inspanningen kunnen je een aanzienlijke bonus opleveren waarmee jouw volgende abonnement misschien het goedkoopst mogelijk abonnement ‘ever’ kan worden.

Maar info kan je terugvinden op privatefitness.be

Personal Training

Voor een volledig gepersonaliseerde aanpak of een begeleiding in kleine groepjes worden door gecertificeerde Personal Trainers specifieke mogelijkheden geboden en dit zowel voor leden van Private Fitness Amigos (Alle tarieven staan los van het Private Fitness lidmaatschap en vormen een supplement op het lidmaatschap) als voor niet leden.

Individuele training

De Personal Trainers die actief zijn in PF Amigos streven naar de maximale ontplooiing van het individu. Hun samenwerking start bij jou. Door middel van geïntegreerde functionele bewegingen willen ze jouw levenskwaliteit, lichaam en geest optimaliseren. Dankzij doorgedreven opvolging en regelmatige testen worden de trainingen voortdurend aangepast om optimale resultaten te bereiken.

Samen met jouw personal trainer kan je stap voor stap jouw persoonlijke doelstellingen bereiken!

Small Group Training

Small Group Training (SGT) is gelijkaardig aan personal training. In een groep van maximum 4 personen wordt er een uur gewerkt rond een specifiek thema. Er worden een aantal vaste thema’s aangeboden, maar het thema kan ook bepaald worden in overleg met de trainer. Small Group Training biedt jou de mogelijkheid om te trainen met jouw partner of vrienden. Fun verzekerd!

Contacteer de PT van jouw keuze op www.sportmedonline.com/nl-be/personalcoachamigos