Allereerst willen we jullie bedanken voor de vele inschrijvingen voor de Amigos Quiz Editie 2019, echter moeten vanaf heden de late inschrijvers teleurstellen en melden dat alle tafels volzet zijn. Bij deze sluiten we dan ook de inschrijvingen af vanaf heden.

quiz2019 volzet

Langs de andere beloofd het weer een spannend weekend te worden. Zaterdag spelen zowel Heren A als Heren B in de Amigos-Van Pelt Arena. Om 17.30 beginnen we met Heren B die in de strijd gaan tegen Zonhoven, na het eerste verlies afgelopen weekend in Guibertin zullen de troepen van Peter Speckstadt zich zeker willen herpakken. Om 20.30 is het dan de beurt aan Heren A die in volle verdediging gaan voor die fel begeerde 5de plaats en zo de rangschikking te blijven aanvoeren van de niet-profploegen in de EuroMillions Volley League. Tegenstander van dienst is Gent, die na een iets moelijkere competitie start momenteel goed bezig zijn. Maar ook wij hebben het vertrouwen in onze mannen en hun supporters die we uiteraard met zen allen terug verwachten in de Arena.

Onze Dames hebben een tripje naar de Vlaamse Ardennen op het programma staan. Tegenstander van dienst, en ploeg die Oostende zal bekampen voor de Belgian Cup, Michelbeke zal er uiteraard ook veel aan doen om onze Dames punten te ontfrutselen, maar ongetwijfeld heeft Jeroen wel een strijdplan klaar.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top