De Jeugd van Amigos heeft dit weekend weer zijn kunnen getoond .  Het gemotiveerd, hard werken van Trainers en spelers resulteerde in de aanwezigheid van  4 Jeugdploegen op de Vlaamse  Jeugdkampioenschappen.

De U19 Jongens én  U19 Meisjes werden beiden Vlaams Kampioen.   Deze twee jeugdploegen zullen de Amigos-eer hoog houden op de Belgische Kampioenschappen volgend weekend in het West Vlaamse Torhout (Meisjes op zaterdag en jongens op zondag).

De U19 Jongens namen een goede start en eindigden als eerste in hun reeks .  Ze hielden GimmE Waasland, Lizards, Stalvoc en Kortrijk achter zich.  In de finale stond het sterke Roeselare aan de overkant .   Maar als de focust goed zit, de trainers wel een plannetje klaar hebben en alle blokjes op hun plaats vallen dan is in sport alles mogelijk.   Roeselare beet zijn tanden stuk op onze stugge, uitgekookte U19-Boys.  

De MU19, die al een ticket voor het Belgisch Kampioenschap op zak hadden door het winnen van de Jeugd Champions league, hadden als missie om sterke Vlaamse tegenstanders uit te schakelen zodat die geen concurrentie meer konden vormen op het BK.   4 echte cupmatchen werden winnend afgesloten en  Tongeren, Gent, Roeselare en Leuven werden de weg naar het BK versperd.  Opdracht volbracht.  Finalist Gooik wordt de tweede Vlaamse vertegenwoordiger op het BK.

De Jongens U17 en U15 deden het prima maar het verlies van telkens 1 wedstrijd zorgde ervoor dat een finaleplaats niet meer mogelijk was , ze sluiten het Vlaams Kampioenschap af met een zeer mooie zilveren medaille.   

JU19Vlaams

MU19Vlaams

JU17Vlaams

MU15 vlaams