Golden night 600

Een goed eindresultaat in de play-offs vorig seizoen gaf onze Dames 1 het recht om deel te nemen aan de Europese Challenge Cup. De loting was ons gunstig gezind met het zonnige Las Palmas in deze donkere tijden van het jaar.


Graag nodigen we u uit om samen met ons de Europese thuiswedstrijd tegen Ibsa Las Palmas te beleven op donderdag 30 november 2017. Gezien de jarenlange status van Las Palmas in de Spaanse competitie zullen onze Ladies met het mes tussen de tanden op het canvas moeten komen.. Naast een sportieve wedstrijd zullen we onze sponsors, leden en sympathisanten ook culinair verwennen met een walking dinner en hopen we terug op een tot in de nok gevulde Arena om onze Dames naar een volgende ronde te stuwen. De potentiële tegenstander voor de volgende ronde is het Oostenrijkse Lintz.

 

Amigos Announcement final

Na een jaartje zonder naamsponsor zijn wij verheugd voor de komende 5 jaar door het leven te gaan als Amigos-Van Pelt Sint-Antonius Zoersel. Groep Van Pelt, bekend van bouwmaterialen, beton,containerdiensten en tegels, met vestigingen in Sint-Antonius, Schoten, Oud-Turnhout en Wijnegem, maar met een sterke verankering in Sint-Antonius zal door deze samenwerking bijdragen aan de verdere uitbouw van een 5 sterren jeugdclub, een Liga A team zowel bij vrouwen als mannen, een G-sport team alsook tal van gewest, provinciale en divisie ploegen.

De laatste gaatjes voor onze planning naar SK UP Olomouc raken opgevuld en met nog een weekje genieten van de Zoerselse herfstdagen zijn we trots u te melden dat vandaag ook de firma ERIBEL, producent van allerhande speciale deuren, heeft toegezegd om onze club mee kleur te geven. 

Wij danken alvast de firma ERIBEL voor het gestelde vertrouwen en danken heten hen van harte welkom binnen onze werking !

Subcategorieƫn

Clubinfo

Minimaliseren

Volleybalclub Amigos Sint Antonius Zoersel V.Z.W. uit de gelijknamige deelgemeente van Zoersel ontstond in 1997 door de fusie tussen VOC HALLE (opgericht in 1974) en VC AMIGOS (opgericht in 1972). Met& meer dan& 400 spelende leden is VOC AMIGOS 1 van de grootste clubs van Belgie. Na de fusie kende de club een steile opmars, zowel bij de mannen als de vrouwen.

De eerste meisjesploeg dwong na het seizoen 2001-2002 via de eindronde een plaats af in eerste divisie en speelde sindsdien elk jaar weer een toonaangevende rol in de reeks.
In het seizoen 2004-2005 werden ze overtuigend kampioen in eerste divisie en& konden voor het eerst aan de slag in eerste nationale. Onverwacht maar oververdiende werden zij in 1 keer kamipoen en dwongen promotie af naar Eredivisie.

De eerste mannenploeg speelt voor het vijfde jaar op rij in eerste nationale en kent ondertussen het klappen van de zweep. Na de fusie in 1997 duurde het slechts vier jaar om vanuit derde divisie door te stoten naar eerste nationale waar ze nu dus nog altijd meedraaien. Zij werden in het seizoen 2005-2006 zelfs vice-kampioen.

Met& een 1ste dames-ploeg in& Ereklasse en een 1ste heren-ploeg in 1ste Nationale en 2 herenploegen in 2de Divisie is VOC Amigos niet alleen kwantitatief (aantal spelende leden), maar ook kwalitatief 1 der grootste ploegen in Belgie.

Ook met onze talrijke jeugdploegen, die zowel op nationaal, landelijk als provinciaal vlak uitstekende resultaten behalen, staat AMIGOS mee aan de top in Belgie. Jeugdwerking staat dan ook centraal bij VOC AMIGOS. Naast de wekelijkse trainingen en competitiewedstrijden, kijken heel wat jongeren elk jaar opnieuw uit naar de stage in Butgenbach of het "Flanders European Volleybal Tournament", een internationaal jeugdtornooi dat de club organiseert met de beste ploegen uit Belgie, Polen, Tsjechie en Duitsland.

Toch komen bij VOC AMIGOS ook de minder getalenteerde spelers aan bod in de gewestelijke competities waar plezier primeert boven het resultaat.

Dat VOC AMIGOS meer is dan een volleybalclub blijkt uit onze talrijke andere organisaties zoals bijvoorbeeld het familie-, het interclub- en het massavolleybaltornooi, het tweedaagse bal, het teer- en mosselfeest, de kaas- en wijnavond, ? Evenementen om de club financieel te steunen en die steeds weer kunnen rekenen op heel wat publieke belangstelling. Waarschijnlijk omdat het 'altijd zo gezellig is'.

Om onze talrijke supporters en sympathisanten te informeren is er de jaarlijkse uitgave van het clubblad, "TIME-OUT", dat alle rangschikkingen, nieuwtjes, anekdotes, wedstrijdverslagen en krantenartikels omvat.

Bij het begin van het seizoen 2006-2007 werd een sponsor-overeenkomst afgesloten met de firma GEA Happel Belgium, waarbij deze zijn naam verbindt aan onze club.
Vanaf heden gaat de club door het leven met de naam "Volleybalclub GEA Happel Amigos St-Antonius Zoersel"

VOC AMIGOS wil vooral een club zijn waar iedereen zijn zinnen kan verzetten, jong of oud, met of zonder talent, op hoger of lager niveau. Een club die de laatste jaren leeft en bruist als nooit tevoren en die zich nooit zal bezondigen aan financieel ongezonde avonturen.

structuur

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top