Voor de uitbating van Private Fitness Amigos werd een samenwerking aangegaan met een aantal gespecialiseerde partijen. Zo kan Amigos terug vallen op:

 

 

HGNB/SportMed Instituut

           Sportmed-XSmall

 

HGNB staat in voor de conceptmatige aanpak en de supervisie van Private Fitness Amigos. HGNB heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en operationeel implementeren van concepten om mensen ‘in beweging’ te krijgen, steeds middels individuele, gepersonaliseerde coaching. HGNB heeft projecten lopen in zowel de consumentenmarkt (SportMed TestPoint, Private Fitness, …), de bedrijfswereld (Concept ‘Fit Bedrijf’) alsook eventmatige concepten (bvb in gemeenten. Zie oa www.fitin12weken.be ). Lees meer hierover op www.hgnb.be .

De samenwerking met het SportMed Instituut (Oostenrijk), waarvan HGNB de Benelux afdeling vormt (www.sportmedonline.com ) en Sportmedisch centrum Nottebohm (www.nottebohmbrecht.be )verzekeren de inhoudelijke benadering.

Contactpersoon van HGNB/SportMed binnen Amigos is Michel Sneyers (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ).

 

SkyPersonalTraining

Voor de operationele uitbating en de coaching kan Private Fitness Amigos terugvallen op de expertise van SKYpersonaltraining. SKYpersonaltraining specialiseerde zich in het geven van personal training en small group training. Dit betekent dat in Private Fitness Amigos, u naast de ‘standaard’ coaching vanuit de SportMed methodiek, beroep kan doen op SKYpersonaltraining om een intensieve persoonlijke begeleiding of begeleiding in kleine groepjes. Lees meer hierover op www.skypersonaltraining.be .

De verantwoordelijke coaches van SKYpersonaltraining in Private Fitness Amigos zijn:

 

  • Tim Van Hemeldonck
  • tim-van-hemeldonck
      •  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
      • 0473 61 50 65

 

Tim Verheyen

  • tim-verheyen

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

0477 52 93 59

Nieuwe Sponsors

Go to top