Het was weer even geleden, maar het leek wel of de Amigos Dames niet vergeten waren dat ze vorig jaar aan de bak dienden te gaan tegen de VIP's omdat Lendelede niet kwam opdagen.Vandaag terug een walking dinner voor sponsors en fans die met zen allen een leuke pot volleybal verwachten. In set 1 kon Lendelede nog min meer gelijke tred houden met de Amigos Dames maar even doorduwen en de 1-0 stond eteen op de bordjes. (25-20). Blijkbaar hadden onze Amigas een setje nodig om de druk van de werkdag weg te werken en kwamen ze onder stoom in set 2. De West-Vlaamse meiden hadden niet veel antwoord klaar en vanaf het eerste punt was het achtervolgen geblazen. Lendelede kon nooit een vuist maken en al snel kleurde het scorebord geel/blauw met een 25-11 score. 

 

Set 3 en bij onze Amigas gingen door op hun elan van se 1 en 2, met iets meer tegenstand dan set 2 maar ook hier waren de Amigas veel te sterk voor de bezoeker. Een logische 3-0 op het scorebord en onze dames zowaar op de eerste plaats in de competitie. Momenteel weinig te betekenen gezien de andere ploegen nog aan de bak moeten, maar genieten van het momentum mag en zo weten onze dames ook waarvoor ze dit weekend gaan strijden. 

Zoals reeds eerder gemeld volgend de wedstrijden in razendsnel tempo, zo mogen we zaterdag een tripje maken naar Charleroi om het dan zondag thuis op te nemen tegen Michelbeke. En donderdag 1 november om 16.15 is er terug een battle voor de volgende ronde in de beker van BelgiĆ«. De kans dat Asterix het verlies van twee weken geleden vergeten is, is klein, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden en onze dames hebben vandaag nogmaals duidelijk getoond dat men toch rekening met hen moet houden. 

Ranking D1 23 10 2018

Nieuwe Sponsors

Go to top